Over ons

Bloemendaal tweewielercentrum bestaat sinds 1977 en is een fysiek bedrijf met een ruime showroom, een professionele werkplaats met veel (technische) kennis, een bult aan ervaring, en echte vakmensen. U wordt door ons persoonlijk geholpen en u hoeft niet te leuren met uw fiets want wij komen deze gewoon gratis bij u ophalen voor service en reparaties. Deze vergaande service geldt ook voor alleen maar de reparatie van uw lekke band. Bij ons staat u als klant centraal en wij doen er ook na de verkoop alles aan om u goed, snel en vakkundig te helpen.

Waarom naar ons?

Veel bedrijven zijn tegenwoordig bezig met hoofdzakelijk de verkoop van fietsen en accessoires. Deze bedrijven doen zich vaak heel rooskleurig voorkomen op internet en in advertenties, zij geven dan ook veel geld uit aan adverteren en zetten alles op alles om maar fietsen te kunnen verkopen. Vaak zijn het dezelfde bedrijven waar u moeizaam geholpen wordt als u een probleem hebt, lang moet wachten, en zelf maar moet zorgen dat u weer bij hen terecht komt of met hen in contact komt. Service is vaak maar een bijzaak, en deze "service" dient u dan vaak bij te kopen omdat men u de laagste prijs heeft voorgeschotelt (zie de kleine lettertjes). 

Deze veelal internetbedrijven bestaan meestal ook maar enkele jaren en de kans is groot dat ze weer als sneeuw voor de zon verdwijnen, omdat de eigenaar/aandeelhouder in een andere branche dan weer meer geld kan verdienen. Vervolgens moet u maar zien wie dan de verdere garantie en service voor u afhandelt. Een goede fiets gaat doorgaans langer mee dan een paar jaar ,in tegenstelling dus tot het bedrijf waar u op dat moment gekocht heeft.

Onze visie is geheel anders! Wij verkopen niet alleen fietsen en accessoires, wij verkopen fietsplezier en fietsplezier is een totaalplaatje van het verkopen en servicen van al uw tweewielers, de verkoop en montage van onderdelen en accessoires en het delen van kennis en ervaring vanuit onze passie voor tweewielers. Ook als de fabrieksgarantie verlopen is staan wij voor u klaar met altijd een passende oplossing of afhandeling. Wij komen al meer dan 30  jaar in onze regio gewoon aan huis om uw fiets te halen en te bezorgen zonder kosten en zonder beperkingen en bij ons vindt u geen kleine lettertjes als het op service en daadkracht aankomt. Gewoon een eerlijk verhaal dat is waar het bij ons om draait. Tevens is een (electrische) leenfiets de normaalste zaak van de wereld voor ons!  Wij houden u ten alle tijde mobiel en staan voor u klaar.

Wij hebben officiële dealerschappen van onze merken, veel technische certificaten, alle speciale gereedschappen, service literatuur en een ruime voorraad onderdelen. Ook volgen wij jaarlijks verschillende trainingen en cursussen om onze kennis uit te breidden en op peil te houden.

Niet alleen met een splinternieuwe Flyer E-bike of een Jan Janssen racefiets met DI2 versnellingen kunt u bij ons terecht, maar ook met een Gazelle toer populair uit 1975, Batavus Cambridge met stangen remmen of een oude stationsfiets om maar een voorbeeld te noemen.

Bij ons maakt ook het helemaal niets uit of uw fiets in 2015 of 1990 is gekocht en of uw tweewieler 50 gulden of 3000 euro heeft gekost.

Graag tot ziens bij ons in Nijkerkerveen.