Electrische fietsen

Electrische fietsen of e-bikes zijn helemaal van nu. Een e-bike voor recreatief gebruik, woon-werk verkeer, naar school, of gewoon voor het gemak. Voor elke doelgroep jong en oud kunt u bij ons terecht voor een geschikte e-bike. Graag helpen wij u op weg u met een eerlijk en duidelijk advies.
 
Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring met diverse merken en systemen hebben wij de keuze gemaakt om uitsluitend nog de E-bikes van onderstaande merken te vertegenwoordigen.
 
FLYER De meest betrouwbare en stabiele electrische fiets uit Zwitserland met uitmuntende rij-eigenschappen dankzij de Panasonic midden motor.
RIH Sinds 1921 een echt handgemaakte topkwaliteit fiets uit Venlo met geruisloze voorwielmotor.
DUTCH-ID E-bikes eigenhandig gebouwd in nederland met hoogwaardige Bosch of Shimano Steps middenmotor.
GAZELLE E-bikes met voorwielmotor, Bosch middenmotor of de Shimano Steps middenmotor.
GHOST  Lichtgewicht sportieve e-bikes van het type Andasol Trekking met een Bosch Performance middenmotor voor een scherpe prijs.
 
Omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit van deze merken bieden wij u als klant een unieke no-nonsense all-in garantie van 5 jaar op deze e-bikes. Hier informeren wij u graag over in onze winkel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uiteraard vind u bij ons een ruime collectie E-bikes van deze merken zodat u ruimschoots kunt kijken, vergelijken en natuurlijk ook proefrijden.