Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

WIJ ZIJN WEGENS KERSTVAKANTIE GESLOTEN VANAF 22 DECEMBER 12:00 UUR TOT EN MET 1 JANUARI, WIJ WENSEN U ALVAST FIJNE FEESTDAGEN.

header-bloemendaaltweewielercentrum

Ortlieb fietstassen

Naast de ruguliere tassen merken New-Looks, Basil, Agu en Fastrider, zijn wij officieel dealer van het prachtige merk ORTLIEB. In onze showroom vindt u dan ook een mooie collectie ORTLIEB fietstassen.

De naam ORTLIEB staat waar ook ter wereld voor een outdoor-uitrusting met een eerlijke en gegarandeerde waterdichtheid en duurzaamheid. De tassen zelf reizen heel de hele wereld rond, maar waar het gaat om de ontwikkeling en productie ervan, kiest ORTLIEB voor korte wegen, ofwel "made in germany"

Met “Made in Germany” staat het merk dus voor hoogwaardige kwaliteit, een milieuvriendelijke productie, het waarborgen van europese werkgelegenheid en een respectvolle omgang met elkaar en de natuur. Duurzaamheid betekent voor ORTLIEB degelijk handwerk, de beste materialen, en consequent verantwoordelijk handelen.

De ORTLIEB garantie is absoluut waterdicht. Hij geldt vijf jaar lang op materiaal en fabricage. Reserveonderdelen houdt ORTLIEB minimaal 10 jaar lang op voorraad.