Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
header-bloemendaaltweewielercentrum

Over ons

Tweewielercentrum E. van Bloemendaal bestaat sinds 1977. Wij zijn een all-round tweewielerbedrijf met een ruime showroom, een professionele werkplaats, jarenlange ervaring, veel technische kennis en echte vakmensen. U wordt door ons persoonlijk geholpen met een goed en eerlijk advies.

Met onze haal- en brengservice komen wij al meer dan 40 jaar gewoon aan huis. Onze haal- en brengservice is gratis voor vaste klanten en bij ons gekochte fietsen.

Bij ons staat U als klant centraal en wij doen er ook na de verkoop alles aan om u goed, snel en vakkundig te helpen.

Waarom naar ons?

In tegenstelling tot vele fietsbedrijven in de media verkopen wij niet alleen fietsen maar verkopen wij fietsplezier op een eerlijke manier.

Fietsplezier is het totaalplaatje van het verkopen en servicen van al uw tweewielers, een passend advies, maatwerk, de verkoop en montage van onderdelen en accessoires, het inruilen van uw huidige fiets en het delen van kennis en ervaring vanuit onze passie voor tweewielers. Wij gaan voor 100% tevreden klanten ook buiten de garantieperiode!

Met onze haal- en breng service komen wij al meer dan 40 jaar in de regio bij u aan huis om uw fiets op te halen en weer te bezorgen. Deze service is gratis, gestructureerd, dagelijks, zonder beperkingen en zonder lange wachttijden.

Bij ons vindt u geen kleine lettertjes als het op service en daadkracht aankomt. Gewoon een eerlijk verhaal, dat is waar het bij ons om draait.

Ook staat er altijd een gratis (elektrische) leenfiets voor u klaar! Wij houden u ten alle tijde mobiel.

Wij hebben officiële dealerschappen van onze merken, veel technische certificaten, alle speciale gereedschappen, service literatuur en een ruime voorraad onderdelen waarmee wij u snel en vakkundig kunnen helpen. Ook volgen wij jaarlijks verschillende trainingen en cursussen om onze kennis uit te breiden en op peil te houden.

Graag tot ziens bij ons in Nijkerkerveen.