Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
header-bloemendaaltweewielercentrum

Over ons

Tweewielercentrum E. van Bloemendaal bestaat sinds 1977. Wij zijn een all round tweewielerbedrijf met een ruime showroom, een professionele werkplaats, jarenlange ervaring, veel technische kennis en echte vakmensen. U wordt door ons persoonlijk geholpen met een goed en eerlijk advies.

Onze chauffeurs komen uw fiets gewoon gratis bij u ophalen en weer bezorgen voor service en reparaties. Deze gratis service geldt ook voor alleen maar de reparatie van uw lekke band.

Bij ons staat u als klant centraal en wij doen er ook na de verkoop alles aan om u goed, snel en vakkundig te helpen.

Waarom naar ons?

In tegenstelling tot de vele fietsbedrijven in de media verkopen wij niet alleen maar fietsen maar wij verkopen fietsplezier op een eerlijke manier.

Fietsplezier is het totaalplaatje van het verkopen en servicen van al uw tweewielers, passend advies en maatwerk, de verkoop en montage van onderdelen en accessoires, het inruilen van uw huidige fiets en het delen van kennis en ervaring vanuit onze passie voor tweewielers. Wij gaan voor 100% tevreden klanten ook buiten de garantieperiode!

Zo komen wij met onze haal- en breng service al meer dan 30 jaar in onze regio gewoon aan huis om uw fiets op te halen en weer te bezorgen. Deze service is gratis, gestructureerd, dagelijks, zonder kosten, zonder beperkingen en zonder lange wachttijden.

Bij ons vindt u geen kleine lettertjes als het op service en daadkracht aankomt. Gewoon een eerlijk verhaal dat is waar het bij ons om draait. Een gratis (electrische) leenfiets is de normaalste zaak van de wereld voor ons!  Wij houden u ten alle tijde mobiel en staan voor u klaar.

Wij hebben officiële dealerschappen van onze merken, veel technische certificaten, alle speciale gereedschappen, service literatuur en een ruime voorraad onderdelen waarmee wij u snel en vakkundig kunnen helpen. Ook volgen wij jaarlijks verschillende trainingen en cursussen om onze kennis uit te breidden en op peil te houden.

Niet alleen met een splinternieuwe Flyer E-bike of een Jan Janssen racefiets met DI2 versnellingen kunt u bij ons terecht, maar ook met een Gazelle toer populair uit 1975, Batavus Cambridge met stangen remmen of een oude stationsfiets om maar een voorbeeld te noemen.

Bij ons maakt het helemaal niets uit of uw fiets in 2018 of 1990 is gekocht en of uw tweewieler 50 gulden of 5000 euro heeft gekost.

Graag tot ziens bij ons in Nijkerkerveen.