Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

MAANDAG 2 OKTOBER ZIJN WIJ IVM BEURSBEZOEK GESLOTEN.

header-bloemendaaltweewielercentrum

Verzekering en Lease

Een goede fietsverzekering kunnen wij eenvoudig en snel voor u verzorgen. Samen kijken wij welke verzekering het beste bij u en uw fiets past. Jaarlijks vergelijken wij verschillende voorwaarden, premies en verzekeraars om u van een goed advies te kunnen voorzien. Als dealer en tussenpersoon kunt u altijd op ons terugvallen.

De best geteste Fietsverzekeringen bij schade en diefstal van Kingpolis zijn via ons af te sluiten. Met de best geteste fietsverzekering van Kingpolis is uw fiets altijd goed verzekerd tegen schade en diefstal.

Bent u in het bezit van een Flyer E-bike dan krijgt u zelfs de pechhulp gratis bij het afsluiten van een doorlopende casco verzekering.

Wij informeren u graag over de voorwaarden en mogelijkheden.

Ook met een Enra Fietsverzekering is uw nieuwe of gebruikte fiets goed verzekerd tegen diefstal en/of schade. Ook pechhulp behoort tot de mogelijkheden.

Op de website van Enra kunt u zelf al eenvoudig uw premie berekenen en de verschillende dekkingen vergelijken.

Uiteraard helpen wij u graag met een goed advies.

Onderzoek wijst uit: wie regelmatig fietst zit beter in z’n vel, presteert beter, wordt minder snel ziek en hoe meer fietskilometers, des te minder autokilometers u maakt. Alle reden om fietsen zo aantrekkelijk mogelijk te maken ook voor het werk.

Mocht een leasefiets voor u een optie zijn? Wij werken samen met Bovag Lease , Friesland lease , Lease a Bike en Hello Rider.

Wij helpen u op weg en informeren u graag over de voor- en nadelen.