Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

MAANDAG 2 OKTOBER ZIJN WIJ IVM BEURSBEZOEK GESLOTEN.

header-bloemendaaltweewielercentrum

Race en Atb fietsen

Ook voor uw race of atb fiets bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Onze sportieve en technische medewerkers kennen alle ins en outs en fietsen zelf ook regelmatig. Wij helpen u graag met verstand van zaken aan een heerlijke racefiets of mountainbike.

Wij zijn dealer van Jan JanssenSensa, en Ghost

Op onze 2e etage vindt u onze ruime collectie racefietsen en mountainbikes. Loop gerust eens binnen.

 

Voor de framebepaling, fietshouding en maximaal effectieve krachtoverbrenging is de juiste positie op de fiets van essentieel belang. Uw fietspositie bepalen wij met een bike-fitting. Met behulp van een software programma worden uw maten en afmetingen vertaald naar de juiste framemaat, afstelling en een optimale zithouding, ook de afstelling van uw schoenplaten kunnen wij hierin meenemen.

In geval van meer specifieke klachten of blessures in relatie tot het wielrennen of mountainbiken verwijzen wij u in overleg door naar Velometric in Barneveld. Zij zijn gespecialiseerde bewegingswetenschappers met een erkende fysiotherapeutische achtergrond en doen ook dynamische metingen.

Voor kinderen hebben wij Ghost mountainbikes vanaf 20-inch in onze collectie. Kom gerust eens kijken en passen, want jong geleerd is oud gedaan!