Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
header-bloemendaaltweewielercentrum

Race en Atb fietsen

Ook voor uw race of atb fiets bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Onze sportieve en technische medewerkers die alle ins en outs van deze fietsen kennen en jongens die zelf ook regelmatig fietsen helpen u met verstand van zaken aan een heerlijke racefiets of mountainbike.

Onze ruime ervaring in zowel verkoop als onderhoud van deze high-end fietsen, een eerlijk en duidelijk advies, ruim assortiment en een prettige persoonlijke sfeer helpen u bij het uitzoeken en bepalen van uw wensen.

Wij zijn dealer van Jan JanssenSensa, en Ghost

Voor de framebepaling, fietshouding en maximaal effectieve krachtoverbrenging is de juiste positie op de fiets van essentieel belang. Deze positie kunnen wij door middel van een statische bike-fitting bepalen. Met behulp van een software programma worden uw maten en afmetingen vertaald naar de juiste framemaat, afstelling en optimale zithouding. Ook de afstelling van uw schoenplaten wordt meegenomen in onze bike-fit.

In geval van specifieke klachten of blessures in relatie tot het wielrennen of mountainbiken verwijzen wij u in overleg door naar Velometric in Barneveld. Zij zijn gespecialiseerde bewegingswetenschappers met een erkende fysiotherapeutische achtergrond en doen ook dynamische metingen.

Ook kinderen kunnen bij ons terecht voor een mountainbike. Wij hebben stoere Ghost modellen vanaf 20-inch. Kom gerust eens kijken en passen, want jong geleerd is oud gedaan!