Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
header-bloemendaaltweewielercentrum

Service en werkplaats

Gratis haal en breng service in de regio

Onze chauffeurs rijden dagelijks een rit om uw fiets(en) met zorg op te halen en/of te bezorgen. Voor zowel groot onderhoud als kleine reparaties komen wij gewoon naar u toe.

U kunt ons verwachten tussen 11:00 uur en 17:00 uur.

Voor onze vaste klanten en bij ons gekochte fietsen is deze service geheel gratis, voor elders gekochte fietsen rekenen wij €10,-

Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak per telefoon: 0332572572 of per email.

Professionele werkplaats

In onze ruime, nette en goed uitgeruste werkplaats kunt u terecht voor vakkundige reparaties aan uw fiets, e-bike, racefiets of mtb. Wij werken volgens de Bovag standaard bepalingen voor tweewielerbedrijven, maken heldere afspraken, en overleggen altijd bij onvoorziene kosten.

Wij repareren en onderhouden hoofdzakelijk door ons verkochte fietsen en in overleg ook overige A-merken.

Bakfietsen, fatbikes en E-bikes met systemen van bijvoorbeeld de merken Stella, Amslod en Forza nemen wij niet aan voor reparatie.

Tijdens drukke periodes geven wij voorrang aan onze vaste klanten en de bij ons gekochte fietsen.

 

Gratis leenfiets

Wanneer u even niet zonder uw fiets kunt zorgen wij voor een gratis "leenfiets". Indien nodig hebben wij ook elektrische leenfietsen ter beschikking.

Mailingservice

Voor onze nieuw verkochte fietsen werken wij met een mailing service. Dit betekent dat u vanzelf een oproep krijgt voor de gratis 1e servicebeurt of de tegen het gereduceerd tarief geldende 2e servicebeurt. De service oproep verschijnt vanzelf bij u in de brievenbus ongeveer 6 maanden na aankoop (1e servicebeurt) en om garantieredenen nogmaals ongeveer 2 jaar na aankoop (2e servicebeurt). Doorgaans proberen wij de meeste servicebeurten in te plannen in de voor ons iets rustigere winterperiode.
Bij ons krijgt uw nieuwe fiets dus altijd de zorg en aandacht die hij verdient.

Parkeren en proefrijden

Wij zijn gevestigd in het centrum van Nijkerkerveen. Bij ons kunt u altijd gratis en ruim voor de deur parkeren.

Proefrijden op een nieuwe fiets is ook geen enkel probleem. Rond onze winkel is voldoende ruimte om rustig en veilig uw nieuwe fiets te passen en proef te rijden. Dit alles kan op eigen terrein en zonder hinderlijk verkeer.

Wanneer u een uitgebreide proefrit wilt maken bent u binnen een paar minuten fietsen al in ons landelijk en rustig buitengebied.