Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
header-bloemendaaltweewielercentrum

Service

Gratis haal en breng service in de regio

Onze chauffeurs rijden dagelijks een rit om uw tweewielers met zorg op te halen en doorgaans de volgende dag weer te bezorgen. Voor zowel groot onderhoud als kleine reparaties komen wij gewoon naar u toe. In de regel komen wij tussen 13:30 en 18:00 uur bij u aan huis. Voor onze vaste klanten is deze service geheel gratis. Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak per telefoon: 0332572572 of per email.

Professionele werkplaats

In onze ruime, nette en goed uitgeruste werkplaats kunt u terecht voor vakkundige reparaties aan uw fiets, e-bike, racefiets of mtb. Duidelijkheid over reparaties, redelijke tarieven, goede afspraken, een nette overzichtelijke rekening en telefonisch contact bij hoge kosten, dit is allemaal vanzelfsprekend in onze werkplaats. Uiteraard geldt ook voor al onze reparaties alsmede onderhoud dat de bovag standaard bepalingen voor tweewielerbedrijven voor u van toepassing zijn.

Gratis leenfiets

Wanneer u even niet zonder uw fiets kunt? geef het aan ons door en wij zorgen voor een gratis "leenfiets". Indien noodzakelijk hebben wij ook electrische leenfietsen ter beschikking.

Schijfrem service

Steeds meer fietsen zijn tegenwoordig voorzien van schijfremmen! Voor de levensduur van schijfremmen en om remproblemen (piepen, kraken, overmatige slijtage) te voorkomen is het belangrijk om nieuwe remmen goed in te remmen. Dankzij onze Speed Brake Roller gebeurt dat in een handomdraai. Uw fiets wordt op de aandrijfrollen geplaatst en de machine kan gestart worden. De motor loopt geleidelijk op naar het juiste toerental, waarna de handrem wordt ingedrukt zodat de rem licht blokkeert gedurende 3x30 seconden. Daarna zijn de remmen direkt klaar voor gebruik en zullen ze optimaal presteren.

Mailingservice

Voor al onze nieuw verkochte fietsen werken wij met een mailing service. Dit betekent dat u vanzelf een oproep krijgt voor de gratis 1e servicebeurt of tegen het gereduceerd tarief van €25,- geldende 2e servicebeurt. De service oproep verschijnt vanzelf bij u in de brievenbus na minimaal 6 maanden na aankoop (1e servicebeurt) en om garantieredenen nogmaals ongeveer 2 jaar na aankoop (2e servicebeurt). Doorgaans proberen wij de meeste servicebeurten in te plannen in de voor ons iets rustigere winterperiode.
Bij ons krijgt uw tweewieler dus altijd de zorg en aandacht die hij verdient.

Parkeren en proefrijden

Wij zijn gevestigd in het centrum van Nijkerkerveen. Bij ons kunt u altijd gratis en ruim voor de deur parkeren.

Proefrijden op een nieuwe fiets is ook geen enkel probleem. Rond onze winkel is voldoende ruimte om rustig en veilig uw nieuwe fiets te passen en proef te rijden. Dit alles kan op eigen terrein en zonder hinderlijk verkeer.

Wanneer u een uitgebreide proefrit wilt maken bent u binnen een paar minuten fietsen al in ons landelijk en rustig buitengebied.