Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
header-bloemendaaltweewielercentrum

Custom

Jan Janssen Fietsen "Perfectie op maat gemaakt"

Direkt na zijn actieve wielercarrière begint Jan Janssen zijn eigen wielermerk. Net als op de fiets streeft hij met "zijn" merk naar het allerhoogste. Hij merkt al snel dat er een markt bestaat van kritische consumenten die alleen met het allerbeste genoegen nemen en bovendien op zoek zijn naar een fiets die naadloos aansluit bij hun eigen identiteit en gebruiksbehoefte. Speciaal voor deze markt is het Jan Janssen Personal Options concept ontwikkeld. Een goed doordacht systeem waarbij de consument zelf bepaalt hoe zijn fiets er uitziet. Kortom maatwerk tot in de kleine details of zoals ze bij Jan Janssen zeggen “Perfectie op maat gemaakt!

In onze showroom vindt u een ruime collectie racefietsen, vakantiefietsen, hybrides en tourfietsen van Jan Janssen. Indien gewenst maken wij voor u een afspraak in de showroom van Jan Janssen fietsen in Hoogerheide.

Sensa Custom Bikes

Het assortiment racefietsen van Sensa is erg uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Er is altijd een fiets die bij uw wensen en budget past. Het topsegment van Sensa bestaat uit een aantal modellen die geheel naar eigen wens zijn aan te passen. Met modellen als de Giulia Evo, Giulia GF en de Giulia Intergrale is het mogelijk deze geheel te customizen.

Combineer uw eigen Shimano groep, Supra wielset en alle overige accessoires tot uw eigen maatwerk Sensa. Wij helpen u natuurlijk graag uw eigen topfiets samen te stellen. U kunt hiervoor zowel bij ons als in de Sensa showroom in Almelo terecht. Voor het bezoeken van de showroom in Almelo kunt u via ons een afspraak maken.