Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
header-bloemendaaltweewielercentrum

Test centra

Flyer E-bikes Showroom Beverwijk

Wij zijn één van de grotere Flyer E-bike dealers in de regio, u vindt bij ons vrijwel de gehele Flyer collectie voor de Nederlandse markt. De C-serie, T-serie, Gotour 4 en 5 serie, de Upstreet serie en nog vele andere modellen kunnen wij standaard uit voorraad leveren.

Tevens bent u van harte welkom in de showroom bij de importeur in Beverwijk voor echt alle modellen. Om te zorgen dat u als klant goed geholpen wordt kunt u alleen op afspraak terecht in Beverwijk.

Graag maken wij samen met u een afspraak om de Flyer's in Beverwijk te ervaren!

 

Dutch-ID E-bikes Showroom Beverwijk

Ook Dutch-ID biedt u de mogelijkheid om haar complete collectie te bekijken in een eigen showroom te Beverwijk. Daarbij is ook mogelijk om een kleine rondleiding door de fabriek te maken. Het Dutch-ID Factory centrum is elke vrijdag geopend. De Dutch-ID modellen kunnen tot in de wijde omgeving van beverwijk worden getest.

 

Ghost-Bikes bij De Fietser Ede 

Bij de Fietser in Ede zijn alle Ghost modellen voor de nederlandse markt te zien. Na het maken van een afspraak kunt u daar zelfs de populaire hardtail Lector modellen in het terrein testen. Douchen en een hapje en drankje behoren ook tot de mogelijkheden. Dus mocht uw droomfiets onverhoopt niet bij ons in de showroom staan of wilt u bij serieuze interesse de topmodellen van Ghost op de trails testen dan kan dat in Ede. Tevens maakt u bij De Fietser naast Ghost ook kennis met de nieuwste modellen van andere Nederlandse fietsmerken.

Proefrijden op Ghost Bikes in Ede kan uitsluitend via ons op afspraak.